Jiu-jitsu đã thay đổi cuộc sống của cô bé bị bắt nạt này

Jiu-Jitsu Brazil được biết đến nhiều nhất với các khía cạnh thay đổi cuộc sống.Những người thừa cân, bắt đầu ăn uống lành mạnh để họ có thể thực hiện tốt hơn trên thảm.Điều này đánh vào hai con chim với

Tiếp tục đọcJiu-jitsu đã thay đổi cuộc sống của cô bé bị bắt nạt này

25 BJJ Black Belts Give Advice On The Road To Getting Your Black Belt

The road to getting your black belt is a long and tedious one. Many fail and quit as early as blue belt, and few actually stay to go any further. Everyone has to start out somewhere, and it is good to set goals, especially in a sport like this. You have to be a different kind of crazy to want to get beat up day after day to inch yourself closer to attaining that black belt.

(more…)

Tiếp tục đọc25 BJJ Black Belts Give Advice On The Road To Getting Your Black Belt

31 BJJ Blackbelts And Their Advice On How To Get Good At Jiu-Jitsu

Every jiu-jitsu practitioner wants to get good at jiu-jitsu. You want to be able to learn, train, and spar with the hopes of one day actually realizing you’re pretty decent at jiu-jitsu. Well, it is easier said than done, that’s for sure!

Don’t worry, we got you covered. We are here to present you with a list of 31 BJJ black belts and their advice on how to get good at Jiu-jitsu.

These tips are either direct quotes or paraphrased directly from primary sources (the black belts themselves).

(more…)

Tiếp tục đọc31 BJJ Blackbelts And Their Advice On How To Get Good At Jiu-Jitsu

How to Defend Against the Kimura by John Danaher

When you are thinking of who has the greatest minds in jiu-jitsu, John Danaher will be at the top of that list. An intellectual holding a Ph.D. in Philosophy at Columbia University, Danaher veered his knowledge and energy to learning everything about Brazilian Jiu-jitsu.

(more…)

Tiếp tục đọcHow to Defend Against the Kimura by John Danaher

Russell Brand về cách Jiu Jitsu thay đổi cuộc đời mình

Russel Brand là một diễn viên hài và diễn viên người Anh nổi tiếng, nổi tiếng với các vai chính khác nhau trong các bộ phim như Hồi Get Him To The Hy Lạp, Quên Sarah Marshal, và Hồi The Tempest.

Tiếp tục đọcRussell Brand về cách Jiu Jitsu thay đổi cuộc đời mình

5 Cuộc tập trận giữ bảo vệ một mình bạn có thể làm ở nhà

Người bảo vệ là một trong những khía cạnh quan trọng nhất của Jiu-Jitsu của Brazil. Có thể làm việc trên lưng của bạn một cách an toàn và hiệu quả cũng quan trọng như có một người tốt

Tiếp tục đọc5 Cuộc tập trận giữ bảo vệ một mình bạn có thể làm ở nhà